Aan iedereen die Gezonder wil eten

Eindelijk! kom te weten waarom welke voeding NU gezond is

Koop het boek “We eten ons dood” om alle antwoorden te vinden op wat de toekomst is van voeding & de landbouw

 

een boek dat je alles toont over de toekomst van onze voeding

Ben je het beu om in de supermarkt te staan en niet te weten welke voeding je kan vertrouwen? Wil je weten wat gezond is voor jou en je kinderen? En zou je graag sneller te weten komen welke keuze je wil maken? “We eten ons dood”, toont je hoe de vork in de steel zit.

De laatste 8 jaar heeft Louis De Jaeger duizenden mensen getoond hoe ze voor een betere wereld kunnen kiezen. Met deze kennis bespaar je zelf een speurtocht van jaren. Louis De Jaeger heeft voor zichzelf en duizenden andere mensen met meer dan 60+ professors, boeren en voeding experts gesproken.

Lees dit boek en kom te weten wat de toekomst van de landbouw is

Eindelijk een antwoord vinden op je vragen rond landbouw is simpel dankzij dit boek. Veel mensen weten simpelweg niet welke vorm van landbouw de beste voeding produceert en spenderen veel tijd om op zoek te gaan naar antwoorden.

Louis De Jaeger heeft het harde werk voor jou gedaan, dus het enige wat je moet doen is rustig het boek nemen en te beginnen lezen.

Je wint niet enkel tijd. Wanneer je dit boek volgt leer je tips om zelf gezonder te leven en bij te dragen tot een mooiere planeet.

 

Enkele mensen die in het boek voorkomen

Elaine Ingham

Biologe die alles weet over de bodem en internationaal bekend is

Vandana shiva

Internationaal bekende activist die tegen pesticiden en ggo's is

guy t'sjoen

Belgische topdokter die spreekt over onvruchtbaarheid

Graham bell

Oudste permacultuur & voedselbos expert van de wereld

David R. Montgomery

Wereldberoemde bodemkundige en expert over de bodem-darm-connectie

Wat dirk draulans zegt

‘Louis’ verhaal is kritisch en bevlogen. Het geeft een ruim en gebalanceerd – en vlot leesbaar – overzicht van de problematiek.’

Wat jill peeters zegt

‘We eten doorgaans drie keer per dag, en met wát we eten kunnen we de wereld een stukje mooier maken, of net niet. Louis De Jaeger neemt je mee op zoektocht naar de toekomst van de landbouw.’

Wat Piet colruyt zegt

‘Meer en meer zie ik nu ook in dat wát we eten en hoe we ons voedsel produceren, een gigantische klimaatimpact heeft. Ieder- een zou dit moeten weten en dankzij boeken als dit rijpen die inzichten ook bij een breder publiek.’ 

het boek in enkele oneliners

1.

antwoorden

Hét boek dat eindelijk antwoord geeft op: welk eten moeten we kopen

2.

GGO's

Zijn cool, maar overbodig

3.

Back to nature

We moeten terug naar de natuur, maar dit is niet terug naar de middeleeuwen

 

4.

Technologie

Laten we technologie omarmen, maar technologie op zich niet zien als dé oplossing.

5.

Lokaal

Als we voedsel hier kunnen kweken, waarom zouden we het halen van de andere kant van de wereld?

 

Enkele reacties op het boek

De korte inhoud

Hoe we met onze landbouw de wereld kunnen redden

Weet jij wat je eet? Weet je waar het vandaan komt en wat het met je doet? Weet je wat het met onze planeet doet?

Dat waren de vragen waar Louis De Jaeger op zijn achttiende mee zat toen hij met zijn schooldiploma  in de hand moest kiezen wat hij met zijn toekomst zou doen. Bewogen door de levensverhalen van zijn beide grootmoeders, allebei boerendochters, wil hij de landbouw in. Maar hij wil niet in het klassieke economische landbouwmodel meedraaien, want hij ontdekt dat dit leidt tot roofbouw. Aan de andere kant is hij niet blind voor de globale voedselnoden.

In dit boek neemt hij je mee op zijn boeiende ontdekkingsreis van New York tot de Westhoek naar een bewuste ecologische invulling van zijn landbouwersmissie. Een confronterend verhaal dat een aantal ongemakkelijke waarheden blootlegt over wat we eten, wat het met ons doet en wat het met onze planeet doet, maar ook hoopvolle oplossingen geeft zodat ook jij in actie kan komen. Niet alleen voor je eigen gezondheid maar ook voor die van onze planeet! Want verandering begint bij jou!