Louis
De jaeger

Louis De jaeger

CHANGEMAKER
Keynote speaker & entrepreneur

Louis De Jaeger heeft als missie om zoveel mogelijk hectare grond te regenereren, zoveel mogelijk mensen te inspireren en zoveel mogelijk te vieren omdat gelijk welke transitie een positief verhaal moet zijn.

Hij is een internationale keynote spreker, auteur, award-winning filmmaker en landschapsontwerper.

Louis De jaeger

Keynote speaker & entrepreneur

Louis De Jaeger is een maximum-impact-man en doet er alles aan om deze wereld duurzamer te maken in alle aspecten. Je kan hem boeken als  spreker en consultant.

Featured in

AUTEUR

Ontwerp je eigen voedselbos
Eetbare landschappen, bostuinen, plukbosjes of nog beter: een voedselbos. Klinkt heerlijk toch? Voedselbossen worden hoe langer hoe populairder als invulling van de tuin of grotere landschappen. 

Het is een landschapsinrichting waarbij voedselproductie, beleving en natuur samen komen. Een voedselbos dompelt je onder in je eigen groene oase met gratis, super lekker en gezonde groenten en fruit. Een mooie, natuurlijke, biodiverse omgeving met verschillende soorten planten, bijen, vlinders, vogels, egels … 

In dit standaardwerk neemt voedselbosontwerper Louis De Jaeger je mee door alle stappen van het realiseren van je eigen paradijs op aarde. Van ontwerp en aanplant tot onderhoud, oogsten en verwerken tot zelfs verkopen. 

 

Spreker

LOUIS DE JAEGER IS EEN GRAAG GEVRAAGDE SPREKER

Van motivational speeches voor ondernemers tot het inspireren van bedrijfsleiders. Het uitlokken van debatten tot het begeesterd overbrengen van kennis. Een grote leidraad: gezonde voeding, regeneratieve landbouw en de natuur.

land designer

missie: zoveel mogelijk hectare duurzaam

Kiss the ground: de bodem is het begin van alles. Na decennia bodemdegradatie is het nu hét moment om tuinen, landgoederen, landbouwbedrijven, en voedselbossen te ontwerpen die milieu- en klimaatproblemen oplossen in plaats van ze te veroorzaken.

film & TV maker

LOUIS DE JAEGER IS EEN award-winning filmmaker

Met Foodforest heeft Louis De Jaeger wereldwijd prijzen in de wacht gesleept op verschillende filmfestivals. Hij bezoekt in deze documentaire de voedselbos-pioniers van België. 

Hij maakte een documentaire-reeks over voedselbossen die te zien is op PlattelandsTV. Hier stelt hij verschillende voedselbossers voor aan het grote publiek.

Momenteel werkt hij aan een internationale film over de geschiedenis, het heden en de toekomst van agroforestry. 

AUTEUR

We eten ons dood
In dit boek neemt Louis De Jaeger je mee op zijn boeiende ontdekkingsreis van New York tot de Westhoek.
 
Een confronterend verhaal dat een aantal ongemakkelijke waarheden blootlegt over wat we eten, wat het met ons doet en wat het met onze planeet doet, maar ook hoopvolle oplossingen geeft zodat ook jij in actie kan komen. Niet alleen voor je eigen gezondheid maar ook voor die van onze planeet!

 

LUISTER. KIJK. LEES.

Laat je onderdompelen in regeneratie
een mail die je altijd zal willen openen

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte.

een mail dat je altijd zal willen openen

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte.

Keynote at love tomorrow

Laatste Artikels

BLIJF OP DE HOOGTE VAN LOUIS DE JAEGER'S LAATSTE ARTIKELS

Featured in

Featured in

en nog veel meer